top of page

Concerts, Workshops & more

You are warmly welcome to my upcoming live events.

Facebook Event Cover (2).jpg
Natural High Healing Festival 

06.-09.07. 2023 

Narvilinna / Uusikaupunki

The largest substance free, well-being festival in the Nordic Countries! Meri is giving a Healing Vocal Journey and holding workshops for Womb-Centered Voice (Kohtutietoinen Äänenkäyttö). This will be extremely powerful, coming together during this high vibrating festival with thousands of people bringing their energy into the vortex.

LUE LISÄÄ

Pieni Runofestivaali / Little Poetryfestival

30.06.-02.07.2023   

Porttikosken lava & Aska  / Sodankylä

Festivaali tarjoilee herkullisen kattauksen nykyrunoutta. Mukana menossa on kansallisen tason vakiintuneita nimiä, tunnustusta saaneita sanataiteilijoita sekä pohjoisen runotaivaan nousevia tähtiä. Sanallista maalausta kehystävät loistavat musiikkivieraat ja pohjoisen keskikesän huumaava luonto. Ohjelmassa muun muassa: Meri Nikula, Wimme & Rinne, Jaakko Laitinen, Susinukke Kosola, Emmi Kuittinen ja monia muita. LUE LISÄÄ

KULTAISEN ENERGIAN SEREMONIA & Äänimatka / 
Golden Ceremony & Healing Vocal Journey

04.06.2023 klo 14:00-16:30  

Loihtua  / Kittilä

Upea täydenkuun seremonia Loihtuan maagisessa kodassa! Kultainen energia on hyvin korkeavärähteistä mutta samalla hyvin kehollista, maadoittunutta. Se luo kanavan tuoda fyysisesti näkyväksi parantavaa voimaa joka ohjaa ja rohkaisee Sinua loistamaan autenttista valoasi. Tässä seremoniassa linjaudumme kultaisen auringon ja täydenkuun huikeaan energiaportaaliin Loihtuan kohtumaisessa kodassa. Luomme itsemme uudelleen, jatkamaan matkaa entistä vahvemmin omassa voimassamme, tekemään todeksi sitä maailmaa jota sisimmässämme jo elämme. 
Osallistuminen: 55€  Ilmoittautumiset & kysymykset: meri.nikula@gmail.com / 040 777 9464

Performance at Exhibition Opening 

02.05.2023 klo 17:00  

Galleria A2  / Helsinki

Performing at the opening of the exhibition by Satu Kalliokuusi. She uses mainly nature-based colors in her works that are strongly related to ecological questions and sustainable life. Meri's performance will reflect on Satu's art though her voice and physical, ritualistic acts. THE EXHIBTION 

VAPAUTTAVA ÄÄNIMATKA  /  Meditative Concert

30.04.2023 klo 14:00-15:30  

Merkaba Center  / Helsinki

Vapauttava Äänimatka on musiikillisesti korkeatasoinen elämys jossa samalla virtaavat todella voimakkaat energiat. Merin parantava ääni koskettaa, fyysisesti ja henkisesti, avaten sinut uusille oivalluksille elämässäsi.
Osallistuminen: 35€  Ilmoittautumiset & kysymykset: meri.nikula@gmail.com / 040 777 9464

VAPAUTTAVA ÄÄNIMATKA /  Meditative Concert

15.04.2023 klo 14:00-15:30  

Joogantai  / Nummela

Vapauttava Äänimatka on musiikillisesti korkeatasoinen elämys jossa samalla virtaavat todella voimakkaat energiat.

Merin parantava ääni koskettaa, fyysisesti ja henkisesti, avaten sinut uusille oivalluksille elämässäsi.
Osallistuminen: 38 €  Ilmoittautumiset & kysymykset: meri.nikula@gmail.com / 040 777 9464

ARCTA FAST Seminar & Exhibition Opening

12.04.2023 klo 15:00 & 18:00 

University of Lapland  / Rovaniemi

The Snow Queen will be visiting Arcta Fast seminar where we will discuss art as a part of events. She will lead the audience from the seminar to the exhibition opening by Arcta Fast mentoring artists.

KOHTUTIETOISEN ÄÄNENKÄYTÖN - kurssi / 
Womb-Centered Voice

26.02.2023 klo 13:00-15:00  

Valon Vintti  / Oulu

Keskitymme ennen kaikkea synnyttämään syvän yhteyden kehomme luovaan keskukseen, sakraalichakraan, energeettiseen kohtuumme.  Annamme äänen puhdistaa, vapauttaa ja voimistaa kehoamme. Liikkeen ja kosketuksen kautta ohjaamme energiaa ja äänen värähtelyä - ja ilmaisemme sitä miltä kehossamme tuntuu. Äänen, liikkeen ja kosketuksen yhteistyö ulottuu syvälle ja on erityisen vapauttavaa!


Osallistuminen: 35€ 
Ilmoittautumiset & kysymykset: meri.nikula@gmail.com / 040 777 9464

KULTAISEN ENERGIAN SEREMONIA 

25.02.2023 klo 15:00-15:30  

Ilon Valkeat  / Oulu

Kultainen energia on yhtä aikaa erittäin kehollista ja hyvin korkeavärähteistä. Se on kuin hunajaa joka ravitsee koko olemustamme runsaudellaan. Kultainen värähtely on nautinnollista ja lämmintä.  Sen hehkussa korkeimman parhaamme viestit saavuttavat ihmisyytemme lempeästi. 

 

Jo usean vuoden ajan Meri on kokenut tehtäväkseen tuoda henkisiä ulottuvuuksia fyysiseen kokemukseemme. Vain kehollistamalla ja maadoittamalla kaikkein korkeimpia värähtelyjä voimme todella tuoda ne ihmiskokemukseemme ja auttaa ihmiskuntaa kehittymään korkean tietoisuuden valossa. 

Osallistuminen: sisäänpääsymaksu messuille

bottom of page